Πολλές φορές με ρωτάνε: «Ήθελα να ήξερα τι είδες τότε και ξεκίνησες με την LR». Σήμερα θα μπορούσα να σου δώσω πολλές απαντήσεις. Αν σκεφτώ όμως με την ψυχολογία που είχα όταν ξεκίνησα, τότε μπορώ να περιορίσω μόνο σε δύο τις σκέψεις μου:

Ο πρώτος λόγος ήταν ότι έψαχνα απεγνωσμένα μια ευκαιρία για να αλλάξω την ζωή μου. Αν και είχα δοκιμάσει αρκετά πράγματα μέχρι εκείνη την στιγμή, σκέφτηκα να δοκιμάσω και με την LR κυρίως γιατί φοβήθηκα μήπως χάσω μια ευκαιρία.
Ο δεύτερος λόγος ήταν απλός. Είδα ανθρώπους να έχουν προχωρήσει κι αναρωτήθηκα: «Γιατί όχι κι εγώ;»

Γιατί σήμερα με την LR…

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα μπορούσα να σου προτείνω την εργασία με την LR σήμερα. Για παράδειγμα, ελεύθερο ωράριο, δουλειά με έδρα το σπίτι σε ένα μεγάλο ποσοστό (60%-70%), δωρεάν εκπαίδευση, δυνατότητα απόκτησης αυτοκινήτου και πολλά άλλα πλεονεκτήματα που μπορείς να δεις στην σελίδα του blog μου Ευκαιρία.
Όμως για εμένα θα ήταν σημαντικό να σου απαντήσω θέτοντας υπόψιν σου την εμπειρία που έζησα με την καραντίνα και το τι έγινε σε εκείνη την περίοδο. Ο Covid-19 άλλαξε πολλά στην επαγγελματική ζωή όλων μας και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ γερό crash-test για όλες τις εταιρίες.
Η δουλειά με την LR αποδείχτηκε υβριδική. Δηλαδή λειτούργησε ακριβώς όπως λειτουργούσε σε προσωπικό επίπεδο και online – αφού η νέα πραγματικότητα μας ανάγκασε να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Επαφές με ενδιαφερόμενους, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο μεταφέρθηκαν μέσω διαδικτύου. Επιπλέον η εταιρία από την πλευρά της συνέχισε να παραδίδει προϊόντα και να καταβάλει μπόνους στους συνεργάτες της κανονικά.

Και δεν είναι μόνο αυτό!

Μέσα σε εκείνες τις ημέρες έκανε το λανσάρισμα δυο νέων επίκαιρων προϊόντων τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά. Το αντισηπτικό σπρέι που σκοτώνει το 99% των μικροβίων (με πιστοποίησεις) και ένα προϊόν που προφυλάσσει από το Digital Aging δηλαδή τις βλάβες που προκαλεί στην επιδερμίδα, η ακτινοβολία της οθόνης του υπολογιστή ή tablet ή κινητού. Όπως μπορείς να φανταστείς και τα δύο προϊόντα είχαν πολύ μεγάλη ανταπόκριση.
Επίσης υπήρξε προϊόν το οποίο είχε αύξηση ζήτησης 900% μέσα στην καραντίνα και που όπως φαντάζεσαι, η εταιρία δεν μπόρεσε να καλύψει.

Γιατί σου αναφέρω τα παραπάνω…

Όσο δυνατή και να είναι μια εταιρία, αν δεν έχει καλό προϊόν, αν τα προϊόντα της δεν είναι επίκαιρα και ανταγωνιστικά, δεν μπορεί να επιβιώσει σε μια σύγχρονη και διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα. Προσωπικά βρίσκω τα παραπάνω βασικούς λόγους γιατί σήμερα κάποιος να ξεκινήσει μαζί μας.

Ένα ακόμα πολύ δυνατό στοιχείο για το τέλος…

Αυτό που βιώσαμε με τον Covid-19 πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δοκίμασε και την ετοιμότητα, όλων μας. Η LR εκεί ανταποκρίθηκε άριστα. Όλα συνέβησαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το ίδιο άμεση ήταν και η αντίδραση της εταιρίας.

Προφύλαξε με τον καλύτερο τρόπο το βασικότερό περιουσιακό στοιχείο της – το δίκτυο συνεργατών της. Όλους εμάς, προσφέροντας μας όλα τα εργαλεία που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε απρόσκοπτοι την εργασία μας την επόμενη ημέρα.

Κλείνοντας…

Σαν επίλογο αυτού του άρθρου, θα ήθελα να αναφέρω – για την ιστορία – ότι ζήσαμε κι άλλες φορές την ετοιμότητα της εταιρίας. Από τον σεισμό του 1999 που μετακόμισε σε μια νύχτα χωρίς να καταλάβουμε τίποτα, μέχρι τα Capital Controls όπου βρήκε λύσεις που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.
Καταλήγω λοιπόν στο εξής συμπέρασμα. Η LR μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα ασφαλές λιμάνι για όλους τους ανθρώπους που αναζητούν ένα ασφαλές περιβάλλον για να λειτουργήσουν. Ειδικά όπως διαμορφώνονται οι συνθήκες αυτή την περίοδο.
Η τελευταία μου πρόταση, συνοψίζει τη σκέψη που έχω σήμερα σχετικά με τον χώρο της LR: «Σίγουρα δεν ήταν αυτό που ονειρευόμουν ότι ήθελα να κάνω, αλλά ήταν αυτό που τελικά χρειαζόμουν να κάνω»
Ίσως και για εσάς να μην είναι η ιδανική δουλειά. Εκείνη που φανταζόσασταν ότι θα κάνατε. Τι θα λέγατε όμως αν θα μπορούσατε μέσα από αυτή, να κάνετε πραγματικότητα όσα ονειρεύεστε;
Φιλικά,
Ζήσης
*** Έχεις κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την LR Health & Beauty; Στείλε μου ένα μήνυμα στο Instagram ή το Messenger να κάνουμε μια σύντομη κλήση για να γνωριστούμε και να σου απαντήσω προσωπικά –

Follow Us:

[qodef_icon icon_pack="font_elegant" fe_icon="social_facebook" size="qodef-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="19" icon_animation="" link="https://www.facebook.com/z.ahladas/" icon_color="#363636" border_width="0" background_color="#3b5998" margin="0 5px 0 0"] [qodef_icon icon_pack="font_elegant" fe_icon="social_twitter" size="qodef-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="19" icon_animation="" link="https://twitter.com/BeAstarWithUs" icon_color="#363636" border_width="0" background_color="#55acee" margin="0 5px 0 0"] [qodef_icon icon_pack="font_elegant" fe_icon="social_googleplus" size="qodef-icon-tiny" custom_size="10" type="circle" shape_size="19" icon_animation="" link="https://plus.google.com/" target="_blank" icon_color="#363636" border_width="0" background_color="#dd4b39" margin="0 5px 0 0"]