Καλωσήρθατε στη σελίδα των Podcast

Καλωσήρθατε στη σελίδα των Podcast

#1 Πως ξεκίνησα με τα Podcast

#1 Πως ξεκίνησα με τα Podcast

Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησα να κατεβάζω στο κινητό μου Podcast που παρακολουθούσα αργότερα. Στην αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου, σε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο, οδηγώντας σε κάποιο ταξίδι στο αυτοκίνητο ή κάνοντας γυμναστική.

Το 2018 ξεκίνησα τα δικά μου Podcast. Από τότε οπουδήποτε και να βρίσκομαι δημιουργώ υλικό για πράγματα που συναντώ στο «προσωπικό μου ταξίδι» και που νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέροντα και για άλλους ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ιδέες, ή αναζητήσεις με τις δικές μου. Επίσης μετατρέπω πολλά από τα βίντεο μου σε Podcast για τους ανθρώπους που δεν έχουν τον χρόνο να βρεθούν μπροστά σε μία οθόνη για να τα παρακολουθήσουν, αλλά θα τους ήταν πιο εύκολο να τα ακούσουν καθ’ οδόν.

#2 Τα θέματα που συζητάμε μαζί

#2 Τα θέματα που συζητάμε μαζί

Ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη και γνωρίζοντας διάφορους πολιτισμούς και κουλτούρες, μέσα από τα Podcast μου, σου μεταφέρω το απόσταγμα όμορφων συζητήσεων. Επίσης θα ακούσεις να αναλύω τα best practices σε θέματα που αφορούν τις πωλήσεις, τα Social Media και φυσικά την LR .

Οι κατηγορίες:

Α. Lives – Μπορείς να ακούσεις σε Podcast όλα τα live που κάνω, αν δεν έχεις χρόνο να τα παρακολουθήσεις ζωντανά με τα θέματα που σου ανέφερα παραπάνω.

Β. Round Meeting Table – Μπορείς να ακούσεις οτιδήποτε συμβαίνει σε ένα meeting. Ερωτήσεις και απαντήσεις επάνω σε διάφορα θέματα.

Γ. Events – Ομιλίες μου από διάφορα Events που συμμετέχω σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δ. Q&A – Συζητήσεις, στις οποίες απαντώ σε ερωτήσεις που μου θέτουν είτε μέσα σε κάποια αίθουσα, στο κανάλι μου στο YouTube, ή με DM στο Instagram.

E. Συνεντεύξεις Μπορείς να ακούσεις στα Podcast ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχω κάνει με ανθρώπους που προχωρούν και εξελίσσονται ή μου έχουν κάνει.

Άκουσε εδώ:

#3 Ξεκίνησε από εδώ

 

#3 Ξεκίνησε από εδώ

Θες να ακούσεις και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Διάλεξε το θέμα που σε ενδιαφέρει και κάνε την αρχή σήμερα!

Events

Πωλήσεις

Round Table Meeting

Facebook Live

Instagram

Συνεντεύξεις

Άκουσε εδώ: