Αν ψάχνεις τρόπο να ρυθμίσεις το βάρος σου με ένα κορυφαίο πρόγραμμα διατροφής και ταυτόχρονα, μέσα από το αποτέλεσμα σου να πάρεις τα χρήματα του προγράμματος σου πίσω, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Το πρόγραμμα διατροφής της LR Health & Beauty δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό τον λόγο και παρακάτω θα σου εξηγήσω σύντομα, για ποιο λόγο -πιθανά- να είναι αυτό που ψάχνεις.

Πριν συνεχίσω, να σε ευχαριστήσω που είσαι εδώ. Είμαι ο Ζήσης και μαζί με την σύζυγό μου ασχολούμαστε επαγγελματικά με την LR από το 1998 σε Ελλάδα και εξωτερικό με έδρα το γραφείο μας στην Αθήνα. Η ενασχόληση μας με την LR ξεκίνησε τυχαία. Σήμερα συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στα κορυφαία Στελέχη της LR και στόχος μας είναι να δείξουμε σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους πως μπορούν να μετατρέψουν αγάπη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε εισόδημα.

Τα προϊόντα

Έχω χρησιμοποιήσει και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ ο ίδιος τα προϊόντα που θα σου περιγράψω παρακάτω, οπότε σου μιλώ και από προσωπική εμπειρία. Το πρόγραμμα διατροφής της LR στηρίζεται σε ισορροπημένα υποκατάστατα γεύματος. Σου προσφέρονται σε τρία διαφορετικά είδη:

– Σούπες σε διάφορες γεύσεις (Κάρι – Μπρόκολο – Ντοματόσουπα)
– Shakes σε διάφορες γεύσεις (Μπανάνα – Φράουλα – Καφές – Σοκολάτα)
– Νυφάδες (flakes) με μαύρη σοκολάτα και βρώμη.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχουν εναλλαγές γεύσεις και εναλλαγή ανάμεσα σε κρύα ή ζεστά γεύματα.

Το πρόγραμμα

Για να το αποκτήσεις στην πιο συμφέρουσα τιμή για εσένα, χρειάζεται να ανοίξεις έναν κωδικό συνεργάτη για να μπορείς να το προμηθευτείς σε τιμή χονδρικής (τιμή συνεργάτη = τιμή χονδρικής). Αυτόματα μπαίνεις στην διαδικασία να μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω, μέσα από το πρόγραμμα Lucky 7 και εφόσον διαφημίσεις τα αποτελέσματα σου, στον κύκλο σου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πως δουλεύει το πρόγραμμα αυτό, μπορώ να σου πω σε μια σύντομη βιντεοκλήση στο Instagram ή το Facebook.

Από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια και την συναναστροφή μου με κόσμο έχω καταλήξει πως ένα πρόγραμμα διατροφής θα πρέπει να είναι προσεγγίσιμo σε κάθε φάση της ζωής μας και της καθημερινότητας μας. Χωρίς να μετράμε γραμμάρια, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη τροφή για μαγείρεμα, χωρίς να έχουμε ή να αισθανόμαστε τις γνωστές «λιγούρες» και γενικότερα χωρίς να μας κάνει την ζωή δύσκολη.

Αυτό ακριβώς μας προσφέρει το Body Mission πρόγραμμα figuactive της LR! Ευκολία, άνεση και προσβασιμότητα.

Τα συστατικά

Ένα άλλο σπουδαίο πλεονέκτημα είναι η ποιότητα και η σύσταση των προϊόντων. Τον Ιανουάριο του 2023 ανανεώθηκαν όλα τα προϊόντα διατροφής της LR. Η νέα σειρά που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή περιλαμβάνει υψηλής διατροφικής αξίας πρώτες ύλες και μια εκπληκτική σύσταση προϊόντων:

– Vegan πρωτεΐνη
– Φυσικές ίνες από Psilioum (Φυτική ίνα με πολύ υψηλή διατροφική αξία)
– Χωρίς φοινικέλαιο
– Χωρίς γλουτένη
– Χωρίς τεχνικές χρωστικές
– Χωρίς ενισχυτικά γεύσης
– Ελάχιστη ζάχαρη (2,3/100gr)
– Με την γλυκύτητα του φυτού Stevia

Τι προσφέρετε από την εταιρεία

Τέλος ακόμα ένα πολύ όμορφο δώρο και πολύ χρήσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο για το πρόγραμμα. Αυτό είναι το site Body Mission που σου παραχωρεί η εταιρία με την αγορά του προγράμματος. Αν θες να δεις πως είναι, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ για να δεις το δικό μου. Μέσα στην prive περιοχή του site θα βρεις:

– Εβδομαδιαία μενού που μπορείς να ακολουθήσεις στην διατροφή σου
– Διαφορετικά μενού ανάλογα με το αν είσαι Vegeterian ή όχι
– Ασκήσεις με λάστιχο που γίνεται σε κλειστό χώρο και βοηθούν στην αύξηση του μεταβολισμού.
– Προτάσεις με επιπλέον προϊόντα
– Σύνδεση με άλλους ανθρώπους που έχουν πετύχει τον στόχο τους με το πρόγραμμα.

Η απόφαση

Μόνο ένα πράγμα δεν μπορεί να σου δώσει η LR! Την απόφαση, που πρέπει να πάρεις για να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι προς το ιδανικό βάρος. Οποία στιγμή αισθανθείς ότι είσαι ready, έλα σε επαφή μαζί μου για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να λύσουμε τυχόν απορίες.

Επίσης, αν θες να το ψάξεις περισσότερο, έχω ετοιμάσει μια αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, με βίντεο που δείχνουν ακριβώς πως λειτουργεί το πρόγραμμα και τα προϊόντα που περιλαμβάνει. Κάνε μια «βουτιά» στην γνώση πριν αποφασίσεις πατώντας ΕΔΩ.

Πολύ καλή επιτυχία σε ότι κανείς,

Σε περιμένω όταν έχεις πάρει την απόφαση για να σε ενημερώσω και να σε στηρίξω στο δικό σου προσωπικό «ταξίδι».

Αν βρήκες χρήσιμο αυτό το άρθρο θα χαρώ πολύ να δω την αξιολόγηση σου στο Google.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα και θα βοηθούσε ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν να με εμπιστευτούν!

Αν θες να το κάνεις πάτησε εδώ.

#ΚρητικήγιαΖήση