Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες σας και την εμπειρία σας για να κάνετε την διαφορά στην ζωή άλλων ανθρώπων τότε είσαστε στο σωστό μέρος. Η ομάδα των Content Creators του γραφείου μας έχει σαν στόχο να επηρεάσει όσο γίνεται πιο θετικά τις ζωές άλλων ανθρώπων μέσα από τον τρόπο που δημιουργεί και μεταφέρει το υλικό που παράγουμε.

Είμαστε παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στο τελικό αποτέλεσμα. Ζούμε για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει καμιά προθεσμία που να μπορεί να μας λυγίσει και χαιρόμαστε όλοι με τις επιτυχίες του κάθε μέλους της ομάδας.

Δημιουργούμε σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας μαζί με την ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι για εμάς νούμερο ένα προτεραιότητα.

Είσαι Content Creator ή Copywritter; Στείλε μας το βιογραφικό σου και εξήγησέ μας τι μπορείς να κάνεις και τι μπορείς να μας δείξεις να κάνουμε καλύτερα. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου και τις υπόλοιπες πληροφορίες και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο.

  Ονοματεπώνυμο / Name *
  Email *

  Τηλέφωνο / Telephone *

  Επισύναψε το βιογραφικό σου εδώ:

  Κάνε τικ από κάτω για να μπορέσεις να στείλεις το μήνυμα σου!
  🔴